Τ: +30.2645071721Ε: info@ioniohotel.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πρωινό

Το Ionio Hotel παρέχει στους φιλοξενούμενούς του ένα πλούσιο, υγιεινό πρωινό, με μεγάλη ποικιλία από εδέσματα, χυμούς, καφέδες και ροφήματα

Μπορείτε να το απολαύσετε στην άνετη, κατάλληλα διαμορφωμένη και φωτεινή αίθουσα πρωινού, με θέα το γαλάζιο του Ιονίου και την καταπράσινη ακτή του νησιού, ή στο πανέμορφο δροσερό αίθριο του ξενοδοχείου μας.

Πεντανόστιμες, αλμυρές και γλυκές γεύσεις, εξαιρετικός καφές, χυμοί και άλλα ροφήματα παρασκευάζονται κάθε πρωί, με ιδιαίτερη φροντίδα και ολόφρεσκα υλικά και διαμορφώνουν ένα πλούσιο, χορταστικό μπουφέ για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πρωινό σερβίρεται μεταξύ 08:00 και 10:30

Διοργάνωση πεζοπορίας ή ημερήσιων εκδρομών

Το Ionio Hotel σε συνεργασία με έμπειρους οδηγούς και γνώστες των μονοπατιών της Λευκάδας, προσφέρει στους πελάτες του τη δυνατότητα μονοήμερων πεζοπορικών εκδρομών.

Η ενδοχώρα του νησιού κρύβει πολλά πανέμορφα μυστικά που δύσκολα κάποιος μπορεί να προσεγγίσει. Μέσα από τις πεζοπορίες και τις εκδρομές αυτές οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να τα γνωρίσουν και να δουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που συνήθως προβάλλεται.

Δηλώστε την πρόθεσή σας στη διεύθυνση του ξενοδοχείου μας για να πάρετε μέρος σε μια τέτοια εμπειρία κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Ακτίου

Το Ionio Hotel, σε συνεννόηση με εξωτερικό συνεργάτη, μπορεί να αναλάβει την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά σας από και προς το αεροδρόμιο του Ακτίου.

Μπορείτε να απευθυνθείτε τους υπευθύνους του ξενοδοχείου μας και με μικρό κόστος θα αναλάβουμε να σας μεταφέρουμε με mini bus από και προς το αεροδρόμιο, που απέχει περίπου 30 χμ από τον Επίσκοπο. Χωρίς ταλαιπωρία και κούραση, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με άνεση και ασφάλεια, με την υπηρεσία που σας διαθέτουμε.
Το αεροδρόμιο στο Άκτιο, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, εξυπηρετεί καθημερινά το νησί με πολλές πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών

Το Ionio Hotel αναλαμβάνει για τους πελάτες του την ενοικίαση αυτοκινήτων ή σκαφών για να μπορούν με άνεση και αυτονομία να χαρούν τις ομορφιές της Λευκάδας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση του ξενοδοχείου μας πριν ή μετά την άφιξή σας και εμείς θα φροντίσουμε σε συνεννόηση με τους συνεργάτες μας, να σας εξασφαλίσουμε αυτοκίνητο ή σκάφος προς ενοικίαση.

Έτσι θα μπορείτε να γνωρίσετε οδικώς ή μέσω θαλάσσης όλα τα μυστικά του νησιού. Να δείτε τα ορεινά χωριά του, να κινηθείτε με άνεση στη βραδινή σας διασκέδαση, να πάρετε μέρος στις πολιτιστικές εκδηλώσεις, να επισκεφτείτε τις ξακουστές ή τις μυστικές παραλίες του, να γνωρίσετε τις ακτές και τα νησάκια, να επισκεφτείτε το όμορφο Μεγανήσι.